O aplikaciji

ControlComm aplikacija moderno je rješenje za hotelsku industriju koja nudi poboljšanje organizacijske učinkovitosti, donosi uštedu vremena, smanjuje broj pogrešaka, omogućuje brže reakcije i pronalazak rješenja, veće zadovoljstvo gostiju te bolju kontrolu i upravljanje resursima u hotelu.

Mobilna aplikacija za upravu i menadžment

Uz ControlComm vaša uprava i menadžment mogu u svakom trenutku imati uvid u trenutno stanje i poslovanje hotela, efikasnost svojih zaposlenika, imati potpuni nadzor dnevnih zadataka te ujedno smanjiti troškove i administrativne poslove.

Mobilna aplikacija za osoblje

Jednostavan i intuitivan dizajn sučelja aplikacije nudi brzi uvid u radne zadatke, dnevne podsjetnike,  olakšava sistematizaciju i prioritete poslova  i nudi direktnu glasovnu komunikaciju zaposlenika hotela.

Glasovna komunikacija

Funkcija glasovne komunikacije omogućava brzi protok informacija i identificiranja problema, brze reakcije te pronalazak zajedničkih rješenja, kako bi se osiguralo potpuno zadovoljstvo gostiju.

Web kontrolno sučelje

Na preglednom sučelju kao djelatnici menadžmenta mogu dobiti pregled osoblja, njihovih zadataka i trenutnog statusa  kategoriziranog po prioritetima kako bi jednostavno pristupili potrebnim informacijama.

Unaprijedite vaše poslovanje

O nama

ControlComm d.o.o. je tvrtka iz Rijeke, koja je, za ljubitelje digitalizacije i suvremene tehnologije, izradila nove cloud aplikacije.

Ističemo se po svojoj fleksibilnosti i prilagodljivosti uvjetima na tržištu.

Ideja i namjena aplikacije je dovesti iskustvo gosta na višu razinu. Obje aplikacije novi su alati za poboljšanje poslovanja u hotelijerstvu i ugostiteljstvu.

Isprobajte besplatnu
verziju aplikacije

Želimo da budete potpuno zadovoljni prije kupnje. Istražite sve funkcije i pogodnosti ControlComm-a uz stalnu podršku našeg tima.
30 dana – potpuno besplatno.

  • Demo verzija aplikacije za pregled funkcionalnosti
  • Korištenje aplikacije u probnom periodu od 30 dana
  • Edukacija za rad u aplikaciji
  • Tehnička podrška