Upoznajte nas

ControlComm d.o.o. je tvrtka za razvoj hotelskih aplikacija sa sjedištem u Rijeci koja se ističe po svojoj fleksibilnosti i prilagodljivosti.

Vizija tvrtke jest postati prepoznati partner u području poboljšanja hotelskog i ugostiteljskog poslovanja uz pomoć mladih i ambicioznih zaposlenika koji nastoje stalno ulagati u kvalitetu te kompetentnost svojih aplikacija.

Misija tvrtke prema tome jest pomoći navedenim poslovanjima da postignu višu razinu zadovoljstva kod svakog od svojih klijenata pružanjem riješenja za efikasnijeg djelatnika.

Navedeno se postiže ControlComm aplikacijom i aplikacijom QR Smart Click. Obje aplikacije novi su alati za poboljšanje poslovanja u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, gdje se moduli aplikacija kreiraju prema potrebama korisnika, bez skrivenih troškova. 

Međutim, znate što još? Kao garanciju zadovoljstva korisnika, tvrtka ControlComm nudi mogućnost probe svih funkcija i istraživanje pogodnosti aplikacija mjesec dana bez naknade, uz podršku našeg tima.

Zato ne dvojite, ControlComm nazovite i priliku za boljim poslovanjem osvojite!

Tu smo za vas!

Tko su “ControlCommičari”?

 

Untitled design (3)
Marina Bojčić (CEO)

Kako kaže stih pjesme- Marina, Marina, Marina… ♪♫, osoba je ona odgovorna i fina. Zaslužna je da u firmi sve dobro funkcionira, zato sa strankama stalno telefonira i nove ponude formira. Uz to voli putovanja, pa o nekoj egzotičnoj destinaciji ona redovito sanja.

Untitled design (2)

Dino Bratić
(Technical support)

Naš Dino zanimljiv Vam je lik silno. Informatiku obožava, zato naše aplikacije redovito poboljšava. Uz to i kvizove toliko voli, da izlaganju na „Potjeri“ dvaput ne odoli.

Untitled design (1)

Ela Šegota
(Marketing manager)

Ela je osoba ambiciozna i vedra, kojoj je diploma tek odnedavno dala vjetar u njedra. Inače je sportskog i kreativnog duha, što znači da za različite teme ona ima sluha.

Isprobajte besplatnu
verziju aplikacije

Želimo da budete potpuno zadovoljni prije kupnje. Istražite sve funkcije i pogodnosti ControlComm-a uz stalnu podršku našeg tima. 
30 dana – potpuno besplatno.

  • Demo verzija aplikacije za pregled funkcionalnosti
  • Korištenje aplikacije u probnom periodu od 30 dana
  • Edukacija za rad u aplikaciji
  • Tehnička podrška